DE PODCACTUS S01E03: DC’ers en het openbaar vervoer

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:

In de derde aflevering van De Podcactus gaan Ruth en Gert in gesprek met Rick en Sandra over het openbaar vervoer. Wat betekenen de verschillende afko’s als SLT, SNG, GTW of ICNG? Wat zijn de beste tips om slimmer dan de reisplanner te zijn? Deze en ook andere onderwerpen komen langs in de derde aflevering. Daarnaast gaat Thirza in de wandelgangen weer in gesprek met een aantal DC’ers. Volgens een vertrouweling van mevrouw de cactus lijkt mevrouw de cactus sinds LV-III wel verliefd!...  De Podcactus is een podcast van Depositum Custodi. Heb je een reactie? Mail dan naar podcast@depositumcustodi.nl.

Lees verderDE PODCACTUS S01E03: DC’ers en het openbaar vervoer

DE PODCACTUS S01E02: Mentale Gezondheid bij DC’ers

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:

In de tweede aflevering van de Podcactus gaan Ruth en Gert in gesprek met Neline en Mathijs over mentale gezondheid onder DC’ers. Onderwerpen als verslaving, depressiviteit en suïcidaliteit komen langs. Daarnaast gaat Thirza in de wandelgangen weer in gesprek met een aantal DC’ers. Eén van hen schijnt dating-advies te hebben… De Podcactus is een podcast van Depositum Custodi. Heb je een reactie? Mail dan naar podcast@depositumcustodi.nl.

Lees verderDE PODCACTUS S01E02: Mentale Gezondheid bij DC’ers

DE PODCACTUS S01E01: De christelijke student

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:

In de eerste aflevering van De Podcactus gaan Ruth en Gert in gesprek met Annet Nugteren en Matthias Kraaij over de vraag: wat betekent het om een christelijke student te zijn? Thirza gaat verder in de wandelgangen in gesprek met verschillende DC’ers, waaronder een vertrouweling van de familie Cactus. Veel luisterplezier! De Podcactus is een podcast van Depositum Custodi. Heb je een reactie? Mail dan naar podcast@depositumcustodi.nl.

Lees verderDE PODCACTUS S01E01: De christelijke student