Lid worden

Wil jij ook meer dan alleen studeren? DC biedt de mogelijkheid om je samen met andere christelijke studenten te verdiepen in de Bijbel en de gereformeerde traditie. Zo leer je waar je voor staat, maar ook hoe je dat naar voren brengt in het dagelijks leven. DC is dé plaats waar je veel andere christelijke studenten leert kennen en waar blijvende vriendschappen ontstaan.

Kennismaken
Wil je onze mooie vereniging leren kennen? De introductiedag is helaas al geweest, maar je kunt wel donderdagavond 13 september de eerste lezing van dit jaar bezoeken! Tijdens deze lezing zie je hoe een verenigingsavond eruit ziet en vertellen we je graag wat DC nog meer doet. Voor meer informatie over deze lezing verwijzen we je graag naar de agenda. Lukt het niet om de lezing bij te wonen? Voor je vragen over de vereniging en haar activiteiten kun je terecht bij de integratiecommissie (introductie@depositumcustodi.nl).

Aanmelden
Tijdens de lezing van 13 september is er gelegenheid om je aan te melden voor het aspirant-lidmaatschap. Je kunt ook, als je er niet bij kunt zijn, een mail sturen naar de abactis (abactis@depositumcustodi.nl) van onze vereniging. Ook dit kan tot uiterlijk 13 september.