Ervaar het zelf!

Wil jij ook meer dan alleen studeren? DC biedt de mogelijkheid om je samen met andere christelijke studenten te verdiepen in de Bijbel en de gereformeerde traditie. Zo leer je waar je voor staat, maar ook hoe je dat naar voren brengt in het dagelijks leven. DC is dé plaats waar je veel andere christelijke studenten leert kennen en waar blijvende vriendschappen ontstaan.

Op donderdag 29 augustus heeft de introductiedag van onze vereniging plaatsgevonden. Je kunt echter nog steeds kennismaken met onze leden en activiteiten. Bezoek een van onze lezingen of kom naar onze open avond op 9 april. Alle lezingen zijn te vinden in de agenda op deze website.

Heb je een studie op het oog, maar weet je nog niet zeker of het echt iets voor je is? Loop een dagje mee met een student! Als je een dagje meeloopt met een DC’er leer je niet alleen meer over je toekomstige studie, maar neem je ook een kijkje op Depositum Custodi.

Depositum Custodi is een landelijke vereniging. Dit houdt in dat onze plenaire avonden in Utrecht worden gehouden, maar dit betekent niet dat al onze leden in Utrecht studeren. Zodoende is er dus veel keuze uit bachelors en masters waar je een kijkje zou kunnen nemen.

Hoe werkt het?
Je vult het volgende formulier in. Vervolgens gaan wij kijken of je mee kunt lopen met een van onze leden. Als dat mogelijk is, neemt de DC’er die je een dag mee zal nemen contact op met je voor het afspreken van een datum.

Aanmeldformulier meeloopdag

Ga je volgend jaar studeren en ben je op zoek naar een studentenvereniging? Van harte welkom op Depositum Custodi, een reformatorische studentenvereniging in Utrecht! Bij ons is er ruimte voor zowel verdieping en bezinning als gezelligheid en vriendschap.

Wellicht vraag je je af: hoe weet ik of Depositum Custodi écht bij mij past? Om hierachter te komen nodigen we je van harte uit voor een lezing op onze open avond, 9 april. Wil je ook de informele kant van Depositum Custodi ontdekken? 

We zien uit naar je komst!

Aanmeldformulier open avond