De Christelijke Zorgverzekeraar

Collectieve zorgverzekering via De christelijke zorgverzekeraar  
Als studentenvereniging hebben we afspraken gemaakt met De christelijke zorgverzekeraar (de nieuwe naam van Pro Life). Deze zorgverzekeraar kijkt anders naar zorg en verzekeren. Zij brengen geloof, zorg en gezondheid samen. Hierdoor ben je verzekerd van goede algemene en christelijke zorg. En krijg je korting en voordelen. 

Jouw voordelen via Depositum Custodi:

  • 15% korting op je aanvullende (tandarts) verzekering.
  • Kies je een aanvullende verzekering? Dan krijg je vergoeding voor christelijke zorg, bijvoorbeeld psychosociale zorg.
  • En vanaf aanvullend pakket Medium krijg je € 185,- vergoeding per jaar voor christelijke retraite via geselecteerde organisaties.

Stap voor 31 december over! Bereken je premie op
https://www.dechristelijkezorgverzekeraar.nl/depositum

Wij kunnen je De christelijke zorgverzekeraar van harte aanbevelen. 
Al ruim 100 jaar zorgt deze verzekeraar voor haar klanten. Dit doet ze samen met organisaties die geloven dat ieder mensenleven beschermwaardig is. Samen met zorgverleners. Samen met experts die vertellen over het goede leven en gezonde leven. En samen met een moederbedrijf dat het mogelijk maakt hele goede service te bieden.

Bel gerust naar De christelijke zorgverzekeraar als je nog vragen hebt. 
Ze zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur via 0800 776 54 33 (gratis). En ze helpen je graag bij het kiezen en afsluiten van jouw zorgverzekering.

Gratis online zelfhulp
De Christelijke Zorgverzekeraar zorgverzekeringen biedt jou gratis online zelfhulp aan. Dit doen zij via Eleos Zelfhulp. Je volgt in een online omgeving cursussen die jou verder helpen.

Online zelfhulp maakt je bewust
In de online cursussen leer je je klachten herkennen. Je krijgt informatie over de klacht zelf en het ontstaan ervan. Je leert jouw gedrag en gewoontes te begrijpen en je ontdekt wat je kunt doen om minder klachten te hebben.

Het aanmelden is zo geregeld
Via dechristelijkezorgverzekeraar.nl/christelijke-zorg/online-zelfhulp meld je je aan, waarbij het niet uitmaakt of je bij De Christelijke Zorgverzekeraar verzekerd bent of niet. Vul je geslacht, voor- en achternaam en e-mailadres in.

Bevestig je aanmelding
Je krijgt een e-mail om jouw aanmelding te bevestigen. De link in de e-mail is 1 uur geldig.

Stel een wachtwoord in
Je krijgt opnieuw een e-mail om een wachtwoord in te stellen. Doe dit binnen 7 dagen.

Er is keuze uit 18 cursussen
Je kunt een online cursus volgen op het moment dat het jou uitkomt. Je kunt 1 of meer cursussen volgen:

Omgaan met eenzaamheidBeter slapen
Voorkom een burn-outKinderen in een scheiding
Zorgen voor een ander en jezelfBalans in je werk
Evenwichtig zelfbeeldAngst overwinnen
De ander vergevenDepressieve gevoelens doorbreken
Leven met een aandoeningMoeder zijn en werken
Omgaan met je boosheidVerder na verlies
Sociale angst de baasStoppen met piekeren
Vitale relatieHulp bij seksverslaving

Je persoonsgegevens zijn veilig omdat er volgens AVG-wetgeving wordt gewerkt.

Eleos Zelfhulp verzorgt de cursussen. Zij zijn specialist in christelijke psychische zorg. Eleos deelt geen relatienummers of persoonsgegevens met De Christelijke Zorgverzekeraar en werkgever.

Hoe langer je met hulp zoeken wacht, hoe lastiger het herstel kan zijn. Tijdens het volgen van een cursus kun je 1 keer online en anoniem een vraag stellen aan een hulpverlener van Eleos. Vanaf het moment dat je een account hebt aangemaakt, heb je 12 maanden toegang tot de modules. Heb je meer hulp nodig? Of worden je klachten niet minder? Neem dan contact op met je huisarts.

Ervaringen van een deelnemer
Jeroen: “Om met mijn klachten naar een huisarts te gaan was echt een drempel voor mij. De online cursus was een goede oplossing om even een 1e check te doen. De cursus versterkte mijn gevoel dat mijn klachten serieus waren. Ik wist toen dat het niet ‘tussen mijn oren zat’. Dat gaf mij rust en moedigde mij aan om hulp te zoeken. Ik wil het daarom iedereen aanraden. Of je nu, net als ik, je erg vermoeid, somber en gestrest voelt. Of als je andere klachten hebt.”

Programma Geloof & Gezondheid
Collectieve relaties van De Christelijke Zorgverzekeraar krijgen het gratis programma Geloof & Gezondheid aangeboden. Je ontvangt dan een aantal keren in de week een email waarin diverse thema zoals voeding en geloof aandacht krijgen. Op deze website kan je er meer over vinden als je interesse hebt: https://www.dechristelijkezorgverzekeraar.nl/christelijke-zorg/zorgen-voor-elkaar/geloof-en-gezondheid.

 

Ieder jaar kun je wisselen van zorgverzekeraar. Als lid van Depositum Custodi kun je gebruikmaken van de afspraken die we met De Christelijke Zorgverzekeraar hebben gemaakt.

De Christelijke Zorgverzekeraar kijkt als christelijke zorgverzekeraar anders naar zorg en verzekeren.
Deze christelijke zorgverzekeraar kijkt anders naar zorg en verzekeren. Dit doen ze door geloof en gezondheid bij elkaar te brengen. Via vergoedingen voor algemene en christelijke zorg, services en met hun programma Zorgen voor elkaar.

Krijg voordeel via Depositum Custodi:

  • Je krijgt 15%korting op aanvullende (tandarts)verzekering.
  • Ontvang vergoeding voor christelijke psychotherapie vanuit elk aanvullend pakket bij De Christelijke Zorgverzekeraar.
  • Ook vergoedt De Christelijke Zorgverzekeraar jouw NPV lidmaatschap vanuit elk aanvullend pakket, want een christelijke patiëntenvereniging is van groot belang!
  • DC krijgt €50,00 per persoon die zich laat verzekeren bij De Christelijke Zorgverzekeraar.

We kunnen je een zorgverzekering van De Christelijke Zorgverzekeraar van harte aanbevelen!
Klanten geven De Christelijke Zorgverzekeraar een 8,4 voor hun service. Daarnaast noemen ze De Christelijke Zorgverzekeraar 1 van de meest vertrouwde zorgverzekeraars. (Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen® 2022 – MarketResponse.)