DC ervaren?

Wil jij ook meer dan alleen studeren? DC biedt de mogelijkheid om je samen met andere christelijke studenten te verdiepen in de Bijbel en de gereformeerde traditie. Zo leer je waar je voor staat, maar ook hoe je dat naar voren brengt in het dagelijks leven. DC is dé plaats waar je veel andere christelijke studenten leert kennen en waar blijvende vriendschappen ontstaan.

In verband met het coronavirus gaat de open avond helaas niet door. Gelukkig kan je wel meer van onze vereniging te weten komen door contact op te nemen met de integratiecommissie (introductie@depositumcustodi.nl). Doe dit gerust!

Misschien ben je je nog aan het oriënteren op je studie. Al je plannen voor open dagen en meeloopdagen zie je in het water vallen. Goed nieuws: onze vereniging is een verzamelplaats van studenten met ervaringskennis van allerlei studies – van pabo tot moleculaire levenswetenschappen en van Utrecht tot Rotterdam. Dus ben je benieuwd naar ervaringen, schroom ook hiervoor niet ons een berichtje te sturen! We matchen jouw vraag met iemand die je verder kan helpen – via een scherm natuurlijk.

Hieronder kan je je aanmelden voor de introductiedag op 27 augustus. De gegevens zullen alleen door Depositum Custodi in het kader van deze introductiedag gebruikt worden.

Aanmelden introductiedag 2020