Bestuur

Tjeerd Visser praeses  praeses@depositumcustodi.nl
Rosanne Leeflang abactis  abactis@depositumcustodi.nl
Arie Trouwborst fiscus  fiscus@depositumcustodi.nl
Willeke Klop vice-abactis  vice-abactis@depositumcustodi.nl
Hugo Bosland assessor  assessor@depositumcustodi.nl
Als u contact op wilt nemen met het bestuur, kunt u dat doen via onze abactis: abactis@depositumcustodi.nl.

Maak hieronder kennis met ons bestuur:

Tjeerd Visser - praeses

Mijn naam is Tjeerd Visser, derdejaars lid -en praeses van Depositum Custodi. Samen met mijn bestuursgenoten mag ik dit studiejaar de vereniging besturen. Als voorzitter heb ik de leiding tijdens de lezingen en ledenvergaderingen. Deze boeiende lezingen en zinderende ledenvergaderingen vormen met de kringen en informele activiteiten echt dé hoogtepunten van DC. Op al deze activiteiten worden de onderlinge verbondenheid en vriendschap ervaren, daarnaast zijn deze activiteiten verdiepend en zorgen daarmee ook voor een stuk persoonlijke vorming. Het waren juist deze zaken die mij destijds voor DC hebben doen kiezen.

Rosanne Leeflang - abactis

Inmiddels ben ik, Rosanne Leeflang, al drie jaar lid van de fantastische studentenvereniging Depositum Custodi. Toen ik op de introductiedag binnenliep, voelde ik mij gelijk thuis. Dat gevoel is nooit weggegaan. Sterker nog, ik ben me alleen maar meer thuis gaan voelen. Dit jaar mag ik met mijn taak als abactis de vereniging besturen. Dat houdt in dat ik mij voornamelijk bezighoud met de mail.

Arie Trouwborst - fiscus

Ik ben Arie, eerstejaars master Econometrie in Rotterdam. Vooral door de spontane ontvangst op de spetterende introductiedag vier jaar geleden ben ik op DC verzeild geraakt. Als fiscus van de vereniging heb ik er veel plezier in om leden via kleine lettertjes en ingewikkelde constructies geld uit de zakken te kloppen.

Willeke Klop - vice-abactis

Mijn naam is Willeke Klop, ik ben derdejaars student psychologie en voor het derde jaar lid van Depositum Custodi. Dit jaar mag ik de vice-abactis van deze mooie vereniging zijn. Dat houdt in dat ik, naast het ondersteunen van de abactis, de commissies mag coördineren en tijdens ledenvergaderingen zal notuleren. Ook het sturen van verjaardagskaartjes hoort bij mijn functie.
DC is voor mij een plek waar mensen bij elkaar zijn die houden van gezelligheid, samen op zoek gaan naar antwoorden op (geloofs)vragen die hen bezighouden, een discussie niet uit de weg gaan en enorme inzet tonen voor de vereniging.

Hugo Bosland - assessor

Ik ben Hugo Bosland, 22 jaar oud en student Plant Sciences en Earth and Environment in Wageningen. Ik ga inmiddels mijn vierde DC-jaar in. Komend jaar hoop ik assessor te zijn van DC. Dat betekent vooral dat ik verantwoordelijk ben voor het coördineren van de studiekringen.
Het mooie van DC vind ik dat je je met elkaar verdiept in allerlei vragen die als christelijke student op je afkomen. Samen zoeken we naar antwoorden in de Bijbel en bestuderen we boeken zoals de Institutie en andere bronnen uit de christelijke traditie. Het is waardevol om te zien dat er over veel vragen die nieuw lijken, toch in het verleden al nagedacht is. Hoewel dit niet altijd tot concrete antwoorden leidt, levert het nieuwe inzichten op. Dit alles op een gezellige vereniging waar je veel nieuwe mensen kan leren kennen.