Bestuur

Marc Achterstraatpraeses praeses@depositumcustodi.nl
Geralda Kokabactis abactis@depositumcustodi.nl
Mathan Lokersefiscus fiscus@depositumcustodi.nl
Judith Bravenboervice-abactis vice-abactis@depositumcustodi.nl
Aarnout van Gelderassessor assessor@depositumcustodi.nl

Als u contact op wilt nemen met het bestuur, kunt u dat doen via onze abactis: abactis@depositumcustodi.nl.

Maak hieronder kennis met ons bestuur:

Marc Achterstraat - praeses

Ik ben Marc Achterstraat en dit jaar hoop ik voor het vijfde jaar lid te zijn van DC. In die tijd ben ik DC steeds meer gaan waarderen als plek waar je opgebouwd wordt. Het is fijn om samen te zoeken naar antwoorden op vragen, te discussiëren en vriendschappen op te bouwen. Het is mij dan ook een genoegen om deel uit te maken van DC. In het komende jaar hoop ik als praeses een bijdrage te kunnen leveren aan onze vereniging. Daarnaast hoop ik te beginnen met de master Industrial and Applied Mathematics aan de TU Eindhoven als vervolg op de bachelors wiskunde en levensmiddelentechnologie. 

Geralda Kok - abactis

Hallo, mijn naam is Geralda Kok. In het dagelijks leven ben
ik bezig met de afronding van mijn opleiding op de pabo, sta ik wat dagen voor de klas en volg ik nog een aantal vakken aan de TUA. Ik mag in mijn vierde DC-jaar deel uitmaken van bestuur Achterstraat als abactis. Dit komt er op neer dat ik de vereniging elke week op de hoogte hou van het laatste nieuws en dat ik daarnaast nog een stuk of oneindig mailtjes verstuur. En dat uiteraard met heel veel plezier.

Mathan Lokerse - fiscus

Ik ben Mathan Lokerse, eerstejaars masterstudent Werktuigbouwkunde aan de TU Delft en voor het vierde jaar lid van Depositum Custodi. In mijn functie als fiscus zorg ik er dit jaar voor dat er genoeg geld binnen komt om alle activiteiten van DC draaiende te houden. Op deze activiteiten verdiepen we ons in de Bijbel en daarnaast is er alle ruimte voor gezelligheid. Juist deze combinatie maakt dat DC een waardevol onderdeel van mijn studententijd is!

 

Judith Bravenboer - vice-abactis

Hoi! Ik ben Judith, vice-abactis van bestuur-Achterstraat. Volgend jaar begin ik aan mijn zesde studie- en derde DC-jaar. Die studie van mij draait om Nederlandse literatuur, het liefst een beetje oud, dus je maakt me blij met alles tussen 1550 en 1750. Ik heb veel zin om de vereniging, met mijn bestuursgenoten uiteraard, het komende jaar te leiden en lekker verjaardagskaartjes te verzenden, commissies aan te sturen en vergaderingen te notuleren. Hopelijk spreek ik je snel! 

Aarnout van Gelder - assessor

Mijn naam is Aarnout van Gelder, 21 jaar oud en vierdejaars lid van DC. Dit jaar ben ik assessor. Dat betekent dat ik me voornamelijk bezighoud met de coördinatie van de verschillende studiekringen op DC. Op de studiekringen zoeken we naar antwoorden op vragen op het gebied van geloof, wetenschap, maatschappij, enzovoorts. Gelukkig staan we daarin niet alleen, maar kunnen we putten uit de bronnen van de brede christelijke traditie. Naast verdieping en bezinning zorgen de studiekringen ook voor vriendschap. Wees welkom op deze gezamenlijke zoektocht!