Agenda

Elke maand organiseert DC op een donderdagavond een lezing waar je van harte welkom bent! Hieronder vind je de agenda voor de komende lezingen en wat praktische informatie.

 • Lezingen beginnen rond 19:30 en we sluiten rond 22:00 af.
 • Onder elke lezing vind je een voorbereidingsartikel. Dit artikel kun je voorafgaand aan de lezing lezen, om al kennis te maken met het onderwerp van de lezing.
 • Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente.
Ieder jaar zet het bestuur een jaarthema op. In het verenigingsjaar 2020-2021 denken we na over het thema ‘Luisteren: Horen en gehoorzamen.’ Dit doen we onder andere met tien lezingen, waarop iedereen welkom is. Je kunt hierover meer informatie vinden in de agenda.
 

 • do
  02
  jun
  2022
  19:30

  Zie, Ik heb het u voorzegd
  Horen naar het profetische woord
  Lector: Dr. C.M.A. van Ekris VDM
  Voorbereidingsartikel lezing 10

 • wo
  08
  jun
  2022
  19:30Maximapark Utrecht

  Geïnteresseerd in DC? Kom op D.V. woensdag 8 juni kennis maken met DC en DC’ers. Er staat dan een informele avond met een outdoor escaperoom gepland. De escaperoom duurt van ongeveer 19:30 tot 22:00 en is in het Maximapark in Utrecht. Rond 18:00 verzamelen er DC’ers op Utrecht Centraal om ergens te gaan eten, dus hier kun je ook bij aansluiten. Na 22:00 is er nog genoeg tijd om te blijven hangen. Via deze link kun je je aanmelden. Tot ziens!