Adverteren

Bent u als bedrijf, stichting of vereniging op zoek naar meer naamsbekendheid en dan met name onder reformatorische studenten? Door middel van sponsoring van onze studentenvereniging kunnen wij u daarmee helpen! Bekijk voor de mogelijkheden onze speciale pagina met meer informatie.

Wilt u onze vereniging financieel steunen dan kunt u contact opnemen met de fiscus van de vereniging, of door een gift over te maken naar NL 03 INGB 0006 8482 63 t.n.v. Reformatorische Studentenvereniging Depositum Custodi.

Onze sponsoren

Onder andere deze bedrijven maken momenteel de activiteiten van onze vereniging mogelijk:

Advertentiemogelijkheden

Bent u als bedrijf, stichting of vereniging op zoek naar meer naamsbekendheid en dan met name onder reformatorische studenten? Door middel van sponsoring van onze studentenvereniging kunnen wij u daarmee helpen! Hieronder vind u diverse mogelijkheden om uw advertenties te plaatsen.

Heeft u interesse? Mail dan snel de acquisitiecommissie (acquisitie@depositumcustodi.nl), uw contactpersoon is Gerjanne Snippe.

Website

Onze verenigingssite wordt zeer vaak bezocht door leden, maar ook door belangstellenden in onze lezingen. Kijkt u maar eens op deze site, uw banner staat goed in het zicht. Uiteraard wordt de banner uitgerust met een link naar uw website!

Verenigingsblad Documentum

Belangrijkste verenigingsorgaan, met een korte meditatie en enkele vaste rubrieken zoals jaarthema-artikelen, actualiteit, een reactionair, studie-impressies, recensies en nieuws van de vereniging. Naast deze rubrieken is er ruimte voor vrije artikelen, alle scribenten zijn (oud-)lid.

Verschijning: 5x per jaar
Oplage: 270
Publiek: Leden, oud-leden, abonnees
Formaat: A4, zwart/wit

Heel jaar Per uitgave
Kwart pagina (staand) € 75,- € 17,50
Halve pagina (liggend) € 135,- € 30,-
Hele pagina € 250,- € 55,-
Binnenkaft hele pagina € 325,- € 65,-
Buitenkaft hele pagina (kleur) € 400,- € 85,-
Middenpagina A3 liggend € 550,- € 110,-
Inlegvel A5 (kleur) € 500,- € 110,-
Inlegvel A4 (kleur) € 750,- € 170,-